Festen fortsetter for Leicester

148

Leicester fortsetter å imponere like mye som de har gjort helt siden første serierunde denne sesongen og var ute etter å befeste grepet om førsteplassen da de gjestet Manchester City på Etihad stadium.

Kampen var ikke mer en tre minutter gammel da tyske Robert Huth var førstt på frisparket fra Ryad Mahrez og sendte gjestene i ledelsen. Etter scoringen fortsatte Leicester å trykke på og jaget scoring nummer to før pause. Gjestene kom på flere farlige kontringer, men maktet ikke å overliste Joe Hart før pause.

Rett etter pausen vartet Ryad Mahrez opp med et lite stykke magi da han fintet bort Martin Demichelis med en nydelig overstegsfinte før han sendte i vei et godt skudd med høyrefoten og doblet ledelsen for Leicester.

Celina debut

Hjemmelaget fikk knapt 10 minutter før håpet om poeng ble svekket enda mer. Robert Huth var nok en gang best i duellen da han steg til værs og headet inn 3-0 etter corner fra Marc Albrighton.

Manuel Pellegrino gjorde grep og ga 19-år gamle Bersant Celina sin Premier League debut etter snaut 80.minutter spilt og det skulle gi resultater. Celina svingte inn et hjørnespark som ble headet tilbake til Norske Celina som svingte inn en presist innlegg på andre forsøk som Sergio Aguero headet inn.

Men reduseringen kom for sent og Leicester tok med seg alle tre poengene, og befestet sin posisjon på toppen av tabellen og leder nå med et forsprang på seks poeng foran Manchester City på andreplass.