Norge tapte mot overmakten

93
Emilie Haavi scoret fire ganger mot Klepp. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Tyskland – Norge 3-1. Norge åpnet bra men ble etter hvert utspilt av det tyske landslaget. Tyskerne vant en fullt fortjent seier.

Norge tok ledelsen
Norge tok overraskende ledelsen etter tre minutters spill. Caroline Graham Hansen slo en nydelig pasning til Guro Reiten som enkelt plasserte ballen i nettet bak den tyske keeperen.

Etter sju og et halvt minutt utliknet Tyskland til 1-1. Tyskerne hadde et solid press. Laura Freigang satte inn utlikningen fra kort hold etter svakt norsk forsvarsspill. Hun fikk stå veldig alene i den norske boksen.

Flott tysk angrepsspill
Etter 17 minutters spill tok Tyskland ledelsen 2-1 etter veldig flott angrepsfotball. Tysklands målscorer var Linda Dallmann. Hun plasserte ballen elegant forbi Cecilie Fiskerstrand i det norske målet.

Det var ikke ufortjent at Tyskland gikk til pause med ledelse. Norge var gode i starten av omgangen men etter hvert tok tyskerne over det meste av banespillet og skapte flere store sjanser.

Perfekt tysk overgang
Etter 62 minutters spill fastsatte Tyskland resultatet til 3-1. Målet kom etter en perfekt tysk overgang. Paulina Krumbiegel var den tyske målscoreren.

Utover i omgangen var det Tyskland som hadde god kontroll på kampen. De tok en fullt fortjent seier.