Regjeringen åpner for treningskamper

235
Det åpnes for treningskamper igjen. Foto; Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no

Regjeringen åpner for treningskamper i de to øverste divisjonene for kvinner og menn fra fredag 16. april.

Dette skriver regjeringen på sine nettsider:

«Etter anbefaling fra Helsedirektoratet og FHI åpnes det for treningskamper utendørs i de to øverste divisjonene i fotball for kvinner og menn. Treningskampene skal gjennomføres med minst mulig geografisk mobilitet, og det forutsettes etterlevelse av Norges Fotballforbund sin smittevernprotokoll.

Det blir også tillatt med treningskamper i de to øverste divisjonene i fotball for kvinner og menn i kommuner som har regionale tiltak etter tiltaksnivå A og B. I disse kommunene skal det kun være spillere, støtteapparat og dommere til stede ved kampene.

- Annonse -

Basert på erfaringer fra treningskampene og en oppdatert vurdering av smittesituasjonen vil regjeringen i uke 18 ta endelig beslutning om åpning for seriespill i de to øverste divisjonene i fotball for kvinner og menn.

I kommuner med regionale tiltak etter tiltaksnivå A vil det også tillates organisert trening for toppidrettsutøvere. Dette trer i kraft umiddelbart.»

Her kan du lese mer om hva Regjeringen åpner for (Regjeringens nettsider)

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -