NT-ligaen avd. 6: Intervjuer og kampfakta 4.runde: Skedsmo med 4 strake seirer!

508

Skedsmo tok sin 4 strake seier da laget vant 2-0 over Senja.

Sortland er også ubeseiret etter å ha vunnet 1-0 over Fu/Vo, og er bokført med 10 poeng * på 2.plass.

Resultater 4.serierunde:

06.05: Skedsmo – Senja 2-0 (S: Torud 1, Shurdhiqi 58)

Skedsmo fortsetter med å vinne og står med full pott etter 4 seriekamper da laget vant 2-0 over Senja. Hjemmelaget fikk sin spiller, Lars Jørgen Mork, utvist i det 60.min etter 2 gule kort i kampen.

fotballnerd.no fikk følgende kommentar og oppsummering fra Skedsmos kaptein, Simen Martinussen Rustadbakken: – Vi får en perfekt start på kampen der Erik Torud scorer på et vakkert frispark allerede etter 1 minutt. Vi spiller OK fotball til tider i første omgang, men altfor ofte mister vi ballen på vei fremover, og Senja får mange gode kontringsmuligheter. I andre omgang skulle vi ligge mer i balanse på midten, og beholde roen med ball i laget. Vi scorer 2-0 når Mergim banker ballen i mål ti minutter ut i andre omgang, før Lars Jørgen Mork får et litt unødvendig rødt kort etter 60 min. Etter dette handlet det kun om å forsvare seg og renske unna for vår del. Senja var gode, men vår keeper og stopperduo var bedre, avslutter Rustadbakken til fotballnerd.no

06.05: Sortland – Funnefoss/Vormsund 1-0 (S: Svendsen 46)

300 tilskuere i Blåbyhallen fikk se at Sortland tok sin tredje seier for sesongen og er fortsatt ubeseiret, mens gjestene Fu/Vo fikk seg et nytt tap og står med et fattig poeng etter 4 kamper.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Fu/Vos trener, Ørjan Heiberg: – En jevn kamp hvor dem har 1. omg og vi 2. omg. Vi er solide bakover i 90 min med unntak av en situasjon hvor vi gir bort et mål på en individuell feil. Sånt blir man straffet for. Vi skaper ikke så veldig mye selv, men det blir ofte sånn på bortebane med en defensiv innstilling til kamp. Vi gjør en bra prestasjon, men litt situasjoner, dommeravgjørelser osv går i mot, og da ble det 0 poeng. Innstillingen og innsatsen vår er enorm, og vi skal bygge videre på dette, avslutter Heiberg til fotballnerd.no

06.05: Mjølner – Skjervøy 5-1 (M: Schjelderup 2, Henriksen 21, Fjellbakk 30, Juchno 78, Kjær 88 / S: Mikkelsen 18)

Mjølner imponerte foran 60 tilskuere på Narvik kunstgress da laget vant 5-1 over Skjervøy.

07.05: Salangen – Lillestrøm 2 5-0 (S: Eggen 2, Fitgerald 23,41, Henriksen 33, Tunstad 90 str)

180 tilskuere fikk sett at hjemmelaget banket gjestene fra Lillestrøm med 5-0 på Idrettsheia Kunstgress der stillingen ved pause var 4-0.

07.05: Fløya – Skjetten 2-2 (F: Mathisen 37, Roland 61 /S: Eriksen 63, Tvedte 71)

Skjetten kom tilbake etter å ha ligget under med 2-0. Fikk med seg et poeng hjem.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Fløyas kaptein, Andreas Arntzen: – Hjemme på Fløya Arena ønsker vi å vinne hver kamp, spesielt i snøkrig mot et lag som ikke har sett minusgrader på flere måneder. Veldig skuffet etter kampen, jeg føler vi roter bort en trygg og solid ledelse som sjansemessig burde vært enda større. Etter en dominerende førsteomgang med det som lignet snøblinde Skjetten-spillere, inviterte vi dem inn i kampen igjen. Det er utrolig bittert å sitte igjen med kun ett poeng. Vi har litt å jobbe med i uka som kommer, men tar også med oss mye positivt og ser fram til Harstad-tur neste helg!, avslutter Arntzen til fotballnerd.no

07.05: Lørenskog – Harstad 2-0 (L: Solberg 30, Arjona 66)

08.05: Tromsø 2 – Alta 2 0-0

Alta 2 fikk sitt første poeng i årets sesong da det ble 0-0 borte mot Tromsø 2.