Nuri Sahin: Vi må opp et par hakk

227

Thomas Tuchel hvilte en rekke av sine stjernespillere i kampen mot Schalke 04, i helgen som endte 2-2. ?ahin insisterer på at det er ingen unnskyldning. 

Etter en skuffende kamp mot erkerivalen i Gelschenkirchen varsler Nuri Sahin om at laget må opp et par hakk, når dem møter Liverpool i den avgjørende kampen i Europa League-kvartfinalen, om laget skal ha noe forhåpninger om videre spill i Europa.

Etter at laget til Tuchel kun klarte uavgjort borte mot Schalke 04, ser det ut til at gullkampen i Bundesliga er avgjort. Bayern München leder med syv poeng på Borussia Dortmund. Nuri Sahin var langt fra imponert over det laget presterte i kampen.

– Vi gir ballen alt for lett bort og pasningspillet vårt var ekstremt dårlig, sier midtbanespilleren til Sport Bild.

– Vi var ikke i stand til å dominere på midtbanen. Fraværet av noen av de faste spillerne er ingen unnskyldning. Vi skal heller ikke drive å finne på en masse unnskyldninger. Vi presterte ikke på det nivået vi trenger, for å vinne kamper.

En tydelig frustrert Nuri Sahin hadde energi til å se fremover. Hvor han snakket mye om returkampen mot Liverpool på torsdag.

– Vi må bli farligere på faste situasjoner. Hvordan kan vi få mest mulig ut av vår offensive styrke. En uavgjort 2-2 vil være nok for vår del til å gå videre til neste runde.

Retur oppgjøret mellom Liverpool og Dortmund har avspark på torsdag klokken 21:05.

Kommentarer

kommentarer