Før kampen – Real Madrid – Wolfsburg

201

Et fantastisk utgangspunkt for en spennende kamp. De aller fleste regnet med at Real Madrid skulle få det enkelt i kvartfinalen. I stedet ble det tap 2-0 i Tyskland. Gigantene Real Madrid mot et lite merritert Wolfsburg. Real Madrid må opp og fram. Viktig med en tidlig scoring, så de får troen på at det skal nytte. Samtidig er det ekstremt viktig for Real Madrid å holde nullen. Slipper de inn et mål, må de score 4 for å gå videre til semifinale. Hjemmelaget er så klart store favoritter, men klare de å score nok mål? Unngår de baklengs, så tror jeg de klarer det. De er svært ofte at de vinner mer enn 2-0 hjemme. Mulighetene til Wolsburg er å holde nullen lengst mulig. Det vil skape frustrasjon hos hjemmelaget som er under et enormt press. Det finnes ikke en unnskyldning som fansen eller media her i Spania vil godta om de ikke går til semifinalen mot «lille» Wolfsburg.

Real Madrid stiller med følgende lag (i følge bl.a. Marca):
Navas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Ronaldo.
Det må vel kunne sies å være Zidanes førstevalg.

Wolfsburg stiller med:
Benaglio – Rodriguez, Dante, Naldo, Vieirinha – Gustavo, Guilavogui – Draxler, Arnold, Henrique – Schurrle

Jeg forventer et hjemmelag som kommer til å kjøre ut i et vanvittig tempo for å få en tidlig scoring. Føler meg overbevist om at dette blir en severdig forestilling. Wolsburg har nok ikke noen mulighet til å styre kampen, men de vil sikkert få noen muligheter på dødballer og på kontringer. Får de et mål, så er sensasjonen veldig nær!

- Annonse -

Estadio Santiago Bernabèu, 12. april 2016 kl. 2045. Dommer Viktor Kassai.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -