Nye perlemål av seriemesteren

276
Bodø/Glimt havnet i en tøff gruppe. Arkivfoto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Vegard Leikvoll Moberg og Elias Kristoffersen Hagen scoret to vakre mål da Bodø/Glimt spilte internkamp fredag 5. februar.

Disse to lagene startet internkampen i Bodø:
Lag 1: Smits – Bjørkan, Lode, Amundsen, Konradsen – Saltnes, Hagen, Mohaug – Solbakken, Melkersen, Lindahl.

Lag 2: Haikin – Foosnæs, Høibråten, Tjærandsen-Skau, Sampsted – Brunstad Fet, Berg, Hussain – Hauge, Leikvoll Moberg, Tounekti.

Kampen ble spilt i 2 x 12 minutter med tre minutters pause. Den endte 1-1. Vegard Leikvoll Moberg og Elias Kristoffersen Hagen scoret målene. Mobergs mål var en perlelobb som gikk i en elegant bue og inn i nettet. Elias Kristoffersen Hagens scoring var også av det vakre slaget. Skuddet fra 16-metersstreken snek seg inn i vinkelen.

- Annonse -

– Grunnen for at vi spiller en kort kamp er at spillerne må få akklimatisert seg denne uken. Å spille 2 x 12 minutter var riktig i dag. Kampen hadde bra nivå, det er mye tilstedeværelse, men også mange detaljer. Jeg tror det er ekstremt viktig at vi legger lista høyt på alt vi gjør, så jeg synes vi klarte å «steppe» opp det defensive spillet vårt i dag, sier Kjetil Knutsen til Glimts nettside.

Her kan du se scoringene i internkampen (Bodø/Glimts YouTube-kanal)

Les også: Overgangsstatus for Eliteserieklubbene

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -