Medier: Ødegaards Real-framtid avhengig av Zidane

239
Martin Ødegaard. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Om Martin Ødegaard har en framtid i Real Madrid, skal være tett knyttet til Zinedine Zidanes skjebne som lagets hovedtrener. Dette skriver Eurosport.

Ifølge Eurosport skal Ødegaard være en del av Mikel Artetas langsiktige plan. Ødegaard skal vite at Premier League-klubben ønsker å kjøpe ham etter at låneoppholdet er over etter sesongen.

Om Ødegaard ønsker å returnere til Real Madrid eller ikke, skal være avhengig av Zinedine Zidanes framtid som Real-trener. Om Zidane fortsetter som hovedtrener i Madrid, skal nordmannen foretrekke en permanent overgang til Arsenal.

Les også: Nye perlemål av seriemesteren

- Annonse -

Under Zidane har Ødegaard fått lite spilletid i Real. Denne sesongen har han kun vært på banen i 367 minutter, fordelt over sju serie- og to Champions League-kamper. Derfor ønsket 22-åringen å forlate klubben i januar.

Det er imidlertid ikke sikkert at Zidane er Real Madrids hovedtrener neste sesong. Laget er allerede ute av cupen etter et pinlig tap mot Alcoyano som til daglig spiller på tredjenivået i Spania. I La Liga ligger Real ti poeng bak byrivalene Atletico Madrid, som i tillegg har en kamp til gode. I Champions League møter Zidanes menn på Atalanta i åttedelsfinalen.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -