Nytt tap for Real Madrid i midtukerunden

266

Full runde i Spania i midtuken. Det er åpenbart at Zidane har resignert i forhold til ligaen. Det ble et nytt tap 0-1 og en laber forestilling mot Espanyol på tirsdag. Seieren i La Liga står nå mellom Barcelona og Atletico Madrid. Det skiller 5 poeng etter at Barcelona ga fra seg poeng mot Las Palmas sent i går kveld.

Barcelona hadde definitivt ikke dommer på sin side i avgjørende situasjoner i gårsdagens oppgjør i Las Palmas. Hjemmelaget ble tildelt straffe på en hands på Lucas Digne. Det er veldig vanskelig å se på reprisene om ballen faktisk er bort i armen hans. I andre enden skulle keeper hatt rødt for å redde med hånda langt utenfor 16-meteren da Suarez var på vei gjennom (se bildet).

4 på topp og 4 i bunn.

Ligagullet står etter all sannsynlighet mellom Barcelona og Ateltico med hhv. 66 og 61 poeng. Lagene møtes til toppkamp på Cam Nou i Barcelona førstkommende søndag. Klarer Ateltico å vinne den kampen, så er det igjen full spenning og en avstand på bare 2 poeng. Vinne Barcelona, er nok mye allerede avgjort.
3. og 4. plass står nok mellom Real Madrid og Valencia på hhv. 51 og 50 poeng. Det er lang vei opp til topp 2 og de har god avstand til 5. plass som er Sevilla på 42 poeng.

- Annonse -

Nederst på tabellen har det skilt seg ut 4 lag. Malaga 13, Deportivo 18, Las Palmas 20 og Levante 20. Leganes på 16. plass har 30 poeng og på trygg grunn så langt. Malaga virker helt fortapt. De har ganske enkelt ingen målscorere. Hjemmekampen mot Sevilla på onsdag hadde de absolutt fortjent poeng. Det er en kamp de burde ha vunnet etter spill og sjanser. Det er fremdeles en gåte at de kunne kvitte seg med 5 av sine beste spillere før sesongen uten å erstatte de med noe kvalitet og erfaring.
Ut fra formen de siste 5-6 kampene, så er det Las Palmas som ser best egnet ut til å kapre 17. plassen og fornyet kontrakt.

Det gjenstår 12 kamper og den aller viktigste kan fort bli Barcelona mot Atletico søndag 4. mars kl. 16.15. Hold av det tidspunktet! El classico (Barca mot Real) som spilles i runde 36 (6/5), kan fort bli en helt ubetydelig kamp.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -