Spennende sommer i vente – overganger og VM

197

For oss som er glad i fotball spår vi en veldig innholdsrik og spennende sommer. Ofte er juni og juli to måneder som kan bli litt lange uten fotball. I sommer har vi så klart fotball-vm som et høydepunkt. Det som også kommer til å bli spennende er overgangsvinduet. Det kommer til å bli mange store stjerner i fokus.

- Annonse -

Når et av de største lagene signaliserer at de skal handle stort, så betyr det at de skal kjøpe store stjerner. Real Madrid er ikke fornøyd med sesongen og en del av de store stjernene de har er ikke lenger på sitt beste. Ønskelisten til Real Madrid er enorm

Real Madrids vanvittige ønskeliste

Garreth Bale ser ut til å være ferdig i Real Madrid og det legges opp til en gigantisk byttehandel. Mulige dealer der Bale pluss en god slump med penger er betalingen.
Chelsea og Eden Hazard, Manchester United og De Gea, Tottenham og Harry Kane. I tillegg til Bale, så er Benzema, Modric og Kroos spillere som kan være på vei ut. Mange vil nok også ha tak i Asensio og Isco som fremdeles ikke har full tillit, men som har vært blant lagets beste så langt i sesongen. Et annet spennende moment er hvem som skal trene Real Madrid neste sesong. Får Zidane fornyet tillit?

Når det gjelder Neymar, så er det mange som har sagt at PSG bare er et stoppested. Det var umulig for Real og hente han direkte fra Barcelona. Perez har lenge vært en stor fan av Neymar som er den eneste som kan erstatte Ronaldo. PSG på sin side vil så klart ikke selge sin juvel, og det snakkes om at de skal foreslå en byttehandel med Barcelona der Coutinho byttes mot Mbappe. Det høres ikke veldig realistisk ut, men det er et ledd i å gjøre Neymar førnøyd.

Sport.es melder at Messi og Suarez har gitt klarsignal til å hente inn ytterligere stjerner til sommeren. Nå er det nok ikke de som formelt bestemmer det, men det er viktig hva de mener. Det sies at Griezmann allerede er enig med Barcelona. Trøye nummer 7 er holdt tilbake. Griezmann kommer til å få en fair behandling i Atletico om det er slik at dette er reelt. Han gjorde en veldig fin ting mot klubben da han takket nei til Manchester United fordi Atletico ikke kunne signere nye spillere pga. straff fra FIFA.

Vi kan forvente mange store navn i spill i sommerens overgangsvindu. Det kommer også til og tennes noen nye stjerner i VM.

 

 

Kommentarer

kommentarer