Obos-ligaen: Åsane-Strømmen.

324
Dommarar: 
Hoveddommar: Kim Rune Østerlie Borgesen
Assistentdommar 1: Tom Egil Olsen
Assistentdommar 2: Lasse Johannes Skogstad patrikainen
4.dommar: Adrian Bjørkhaug Gjendemsjø
Dommarveiledar: Terje Berntsen.
Åsane starta med desse 11 frå start: 
Borger Engelbreth Bergmann Thomas,Martin Skiftestad Ueland,Aleksander Solli,Magnus Nybakken Bruun-Hansen,Tomas Kristoffersen,Joakim Vatle Hammersland,Nikolai Harris,Simen Helland Lassen,Jonas Heggestad Hestetun,August Jegerstedt Selnes,Håkon Holmefjord Lorentzen.
Benk: 
Eirik Østgaard,Andreas Fantoft,Ole Martin Lekven Kolskogen,Erik Andrè Huseklepp,Viljar Alvin Birkeland,Michael Olusoji Ogungbaro,Dennis Agyare Antwi.
Strømmen starta med desse 11 frå start: 
Simon Edmund Thomas,Victor Eriksson Grodås,Kristian Jhar,Sverre El Bjørkkjær,Mathias Blårud,Anders Bakken Dieserud,Sindre Mauritz-Hansen,Øystein Vestvatn,Charles Chinedu Ezeh,Alexander Ruud Tveter,Ebiye Moses.
Benk: 
Stian Omenås Bolstad,Mustapha Achrifi,Ulrich Østigård Ness,Emil Sildnes,Pål Steffen Andresen.
Det er 12 plassen mot 13 plassen ingen av laga er heilt sikra til neste års Obos-Liga. Strømmen har 5 poeng ned til kvalikkplassen. Åsane har 2 poeng ned til kvalikkplassen.
Forrige kamp mellom Strømmen og Åsane endte med 3-0 seier til strømmen. Det er nest siste serierunde i Obos-ligaen.
Levanger har alt rykka ned til neste års Postnord liga. Per dags dato så ligger Notodden an til kvalikkplassen men Florø lukter også på den men dei er avhengig av at laga over ikkje tar poeng. Åretsspelar i Hordaland 4.div avd.02 for Åsane 2 startar dagens kamp August Jegerstedt Selnes.

 

Så var vi i gang. Fint spel av bortelaget pasningene går på eit touch inn i boks. Ein strømmen spelar får skutt når han prøver å sette ballen i mål på bakerste. Der ligger den i mål når Sindre Mauritz-Hansen tråkler seg framover ingen går opp i press og han får skyte heilt forstyrra i mål. Stillinga er no 0-1.

Victor Eriksson Grodås fosser framover på kanten får lagt inn men ein Åsane spelar klarerer ballen ut til corner.

Det er bra tempo i kampen og masse dueller.

På omtrent samme vis som første scoringa. Ein strømmen spelar snapper med seg ballen og får skyte heilt forstyrra i mål.

Åsane presser på no inne i boksen til strømmen. Innlegg frå kant men legget går over alt og alle.

- Annonse -
Strømmen kjører kampen forsvaret til Åsane henger ikkje med.
Nikolai Harris tester ut skotfoten men skuddet går like over mål.
Frispark til Åsane når Selnes blir felt det blir slått inn i boks men sisteskansen til bortelaget er ute å plukka den.
Corner til bortelaget:
Men blir ikkje det store ut av den. Åsane snapper med seg ballen kjører kontra men strømmen forsvaret er raskt attende å rydda opp i dei bakre rekker.
Aleksander Solli fyrer av sisteskansen til bortelaget får akkuratt slått over til corner var trøkk i det skuddet.
Der ligger den på ny for strømmen når Alexander Ruud Tveter skyter ballen i mål frå spiss vinkel.
Ein lang ball blir slått opp på Selnes som kjem i hundre men sisteskansen til bortelaget er ute og plukka ballen ned rett foran nesetippen til August.

Lorentzen dribler seg framover i bana forbi ein mann neste men så blir det for trangt så Strømmen forsvaret får rydda unna.

Selnes dreg av ein mann med overtrekksfinte og får lagt inn men Simon Edmund Thomas er ute og plukka det legget.
Strømmen kjører kontra og får skutt men skuddet stryker stolpen og til utspark frå Borger Engelbreth Bergmann Thomas.

Der bles dommaren av til pause ved stillinga 0-3 til bortelaget. 

Andreomgang: 
Laga er komt på bana igjen og vi gjer oss klar for ein fartsfylt 2.omgang.
Innlegg frå kant men sisteskansen til bortelaget er ute å plukka.
Selnes fosser framover men kjem i skvis mellom 2 strømmen spelarar frispark men det blir klarert ut til innkast for Åsane.

Heimelaget står høgt no og presser strømmen. Sindre Mauritz-Hansen kjem seg forbi og inn i boks men Åsane forsvaret får tilslutt klarert ballen ut til corner.

Sisteskansen til bortelaget står langt ute og ein Åsane spelar prøver seg på ein chip men ballen legger seg på nettaket.
Ein strømmen spelar får skutt men Skuddet setter han til side for målet til.

Strøken ball blir slått opp på Sverre El Bjørkkjær han prøver og få lagt inn men åsane forsvaret klarerer til corner. Den er bra slått inn i feltet den er på veg opp i krysset men sniker seg på utsida til utspark frå sisteskansen til heimelaget.

Lorentzen får seg ein liten smell og må ha ein liten pust i bakken men er oppe og går igjen no. Huseklepp tester ut skuddfoten men skuddet stryker stolpen til utspel frå sisteskansen til bortelaget.

Heimelaget prøver seg på ein kontra Huseklepp og ein Åsane spelar er i full firsprang men ballen blir slått litt for langt så sisteskansen til bortelaget får slått den vekk.

Grodås slår inn ein markrypar frå kant og Sindre Lauritz-Hansen Breisider ballen i mål. Stillinga er no 0-4 til bortelaget.
Redning på strek der er Åsane heldig at det ikkje står 5-0 til bortelaget.
Emil Sildnes kjem aleine med sisteskansen til Åsane og chipper ballen i mål stillinga er no 5-0 til bortelaget.
Dommaren legger til 3 minutter i tillegg.  Der var det slutt og Strømmen vinner 5-0 som også med denne seieren har sikra plassen til neste års Obos-ligaen.Fotballnerd fekk følgande videointervju: 

Trenarar: 

Spelarar: 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -