Bayern er favoritter til å sikre seg Arsenal-stjernen

198

Arsenals Aaron Ramsey er inne i sitt sist år som Arsenal-spiller og Bayern München regnes som favoritter til å hente spilleren.

Det ser ut til at Aarone Ramsey forlater Arsenal etter hans kontrakt, med London-klubben går ut ved slutten av sesongen. Og allerede nå er det flere klubber som jakter den den walisiske landslagsspilleren, blant annet er både Chelsea, Liverpool og Manchester United ut etter spilleren, det skriver Daily Express,

Men det skal ifølge avisen er Bayern München som er favoritter til å signerer spilleren. Det foran en rekke andre klubber, som ønsker seg underskriften til spilleren. Klubben har ikke valgt å gi Ramsey en lønnsøkning i kontraktsforslaget. Og dermed skal spilleren ha sagt nei til videre spill, for klubben. Under FIFA-regler kan klubber fra utenlandske ligaer åpne forhandlinger med spillere seks måneder før kontraktene utløper. Aaron Ramsey har spilt 14 kamper for Arsenal denne sesongen så langt.

[pro_ad_display_adzone id=»44917″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -