Flere av klubbene forventer lukkede dører resten av sesongen

71
Foto: Bundesliga logo

Om Bundesliga, skal gjenopptas, forventer Borussia Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke at de gjenværende kampene blir spilt uten tilskuere.

Westfalenstadion I Dortmund er et av de arenaene med en ekstremt bra atmosfære, men i disse Korona-tidene er det fortsatt usikkert om hva som skjer med fotballen i fremtiden. Vil Bundesliga bli gjenopptatt eller bli kansellert. Om det blir kansellert så blir det ingen Bundesliga-vinnere, Cup og lagene blir stående i de forskjellige ligaene.

Og hvis det endelig vedtas å gjenopptas, er det store spørsmålet om kampene vil bli spilt med tilskuere på tribunen. Det alle siste scenariet er iallefall det Borussia Dortmund-direktøren Hans-Joachim Watzke tror. Han regner med at om ligaen fortsetter, vil det bli spill for lukkede dører, sier han til den tyske tv-kanalen ARD.

– Om vi får spille ut sesongen, vil det høyst sannsynlig gå for lukkede dører. Ingen av klubbene i Bundesliga ønsker å ta sjanse med spille kamper med tilskuere på tribunen lengre, det er for mye risiko for spillere, trenere og allmennheten.

Bayern München-leder en rekordjevn serie, med fire poeng ned til Borussia Dortmund. Like bak der følger RB Leipzig med fem poeng opp til Bayern.

- Annonse -

 

2-BL ogsåWatzke

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -