Rummenigge bekrefter: Neuer, Alaba, Müller og Thiago har fått kontraktstilbud

174
Thomas Müller scoret det første målet i den nye sesongen - for tredje gang. Bilde: Wikimedia.

Bayern München styresjef Karl-Heinz Rummenigge bekrefter at klubben har kommet med nytt kontraktstilbud til Manuel Neuer, David Alaba, Thomas Müller og Thiago.

Den tyske storklubben FC Bayern München har som resten av fotballverden, måtte sette ting på vent på grunn av den pågående Korona-krisen. Jobber ledelsen intenst med å komme med nye kontraktforslag til nøkkelspillere som blant annet Manuel Neuer. Det er noe som også klubbsjefen Karl-Heinz Rummenigge bekrefter.

De ansvarlige i Bayern er for tiden i en ekstremt ubehagelig situasjon, mens de på den ene siden håndterer konsekvensene av Korona-krisen pågår viktige kontraktsforhandlinger i bakgrunnen. Med Manuel Neuer, David Alaba, Thomas Müller og Thiago, har FCB fire spillere som de gjerne ønsker med videre i klubben.

Spillerne fikk tilbudet før krisen startet for alvor

TZ-reporteren Manuel Bonke som kjenner det indre i den tyske storklubben, publiserte i går ett sitat fra Rummenigge på Twitter på søndag. Hvor klubben jobber intenst med å sikre seg avtaler med de fire nevnte spillerne. Spesielt bemerkelsesverdig er det faktum at det München-baserte selskapet ikke ønsker å dra nytte av den nåværende krisesituasjonen for å oppnå økonomiske fordeler under samtalene: «Vi har allerede sendt inn tilbud før Korona-krisen, og vi ønsker ikke å dra nytte av Korona-krisen nå heller»,

- Annonse -

Selv om de første tilbudene allerede ligger på bordet, går forhandlingene veldig dårlig. Hvor de ifølge Kicker så er det bare en forlengelse med Müller som visstnok tar form. Mens hos Alaba er det lønningen som klubb og spiller ikke er enig om, mens hos Neuer er det lengden på kontrakten som er det store spørsmålet. Foreløpig er ingenting kjent om Thiago. Ryktene sier at spanjolen flørter med en retur til hjemlandet.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -