Hønefoss arrangerer virtuell kamp mot Coronaviruset

51
Foto: Hønefoss klubblogo

Norsk fotball er inne i en meget vanskelig periode. Mange klubber sliter og det er ikke mange lyspunkter.

Men i Hønefoss har man fått en genial ide. Nå skal klubben arrangere en “Virtuell kamp” der folk kan støtte klubben med sårt tiltrengte midler.

Daglig leder Runar Vinjevoll forklarer at som andre klubber må også hbk tenke kreativt. De kan ikke sitte på gjerdet å bare vente på at problemene skal bli værre. Coronaviruset er tiltenkt rollen som motstander i matchen.

På klubbens hjemmesider kan en kjøpe billetter til kampen på normal måte. Inntektene går til å dekke klubbens utgifter i en vanskelig tid. Det er bestemt at det lokale Røde Kors og den lokale frivillighetssentralen skal få 10 % hver av inntektene . Dette er organisasjoner som er meget viktige nå og de gjør en god jobb.

Ideen til kampen kom fra klubbens ildsjel Arne Palerud. Han har fulgt med på hva andre klubber har gjort og fikk ideen fra Hødd. Der hadde de gjort samme sak tidligere i uka. Billettsalget åpnet på torsdag denne uka og per nå er det solgt over 50 billetter. Klubben håper på minst 500 solgte billetter.

Jeg håper dette inspirerer andre klubber til å gjøre det samme. Vi kjemper en tøff kamp mot en farlig motstander og den kampen skal norsk fotball vinne!

Kommentarer

kommentarer