Tysk disiplin: Fortuna Düsseldorf-spillerne overvåkes med en GPS

146
Den amerikanske målvakten Zack Steffen (24) sendes på lån til Fortuna Düsseldorf kommende sesong. Foto: Fortuna Düsseldorfs klubblogo

Fotballklubber må ta i bruk nye metoder for å holde et øye med spillerne. I Düsseldorf er det GPS som brukes på å overvåke spillerne.

Etter utbruddet av Koronaviruset, har det også fått klubbene til å ta tenke nye veier, når det kommer trening og vedlikehold av spillernes form. Spillertroppene kam ikke være samlet på forskjellige steder, og derfor må man finne nye metoder for å følge med spillerne.

 Fortuna Düsseldorf har Mathias ‘Zanka’ Jørgensen og resten av Bundesliga-laget blitt utstyrt med GPS-klokker.

På den måten kan klubben se spesifikt hvor spillerne er og hvor mye de beveger seg. Dette forteller den danske landslagsspilleren i et intervju med Eurosport.

«Slik fant de ut at jeg var i Danmark.»

- Annonse -

»Vi har også treningsøkter på webkameraer. Så ligger du der, og så er det en tysk trener som skriker og skriker at vi må gjøre tingene dine, og så står jeg og hopper hjemme i stuen, sier Zanka i intervjuet.

Bundesliga har vært på stedet hvil, siden 11. mars og har blitt suspendert til 30. april.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -