Hertha BSC tar for seg Karius – «Mer enn en het flørt»

222
Foto: Hertha Berlin logo

Loris Karius kan være på vei tilbake til tysk fotball og Hertha Berlin.

 

På grunn av koronakrisen, «har også Hertha Berlin, som mange andre klubber i den tyske toppfotballen satt alt av overganger på vent. Det sier også Hertha administrerende direktør Michael Preetz klar beskjed i ett i et intervju med » Sport1 «. I

For ifølge Sport1 jobber hovedstadsklubben fortsatt med en mulig forsterkning på keeperposisjonen. Her ser klubben for seg en mulig Loris Karius i fokus for Bundesliga-klubben – enda mer: Det er «mer enn bare en het flørt.»

Karius som fortiden er leid ut fra Liverpool FC til tyrkiske Besiktas Istanbul siden sommeren 2018. Det er allerede bekreftet at den tyrkiske klubben, ikke vil  benytte seg av tilbudet om å kjøpe ham for 8 millioner euro. 

- Annonse -

– Jeg er på lån til sesongslutt, og så får jeg se. Om det blir tilbake til Liverpool eller andre steder i England eller Tyskland. Du vet aldri, ”sa målvakten i oktober i fjor. 

En ting er tydelig: Det er at spilleren som har kontrakt med Liverpool frem til 2021, vil nok væøre et annet valg i målet til Liverpool. 

Den tidligere Mainz-målvakten vil få en større sjanser til å spille hos Hertha ville være betydelig større. Rune Jarstein (35) mistet sin faste plass som første målvakt før pausen forårsaket av Corona til Thomas Kraft (31), hvis kontrakt går ut om sommeren. 

I følge rapporten kan Karius selv lett forestille seg å flytte til Berlin. Preetz sies å allerede ha forsøkt å skaffe keeper i Mainz våren 2015, målvaktstrener Zsolt Petry har også hatt ham på glippen i lang tid.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -