Uwe Rösler er ferdig i Düsseldorf

497
Uwe Rösler. Bilde: Kjetil Ree, Wikimedia.

Den tidligere Eliteserie-treneren Uwe Rösler er ferdig i Düsseldorf. 52-åringens kontrakt blir ikke forlenget.

2-3-tapet mot Greuther Fürth – som sikret Fürth opprykket til Bundesliga – var dermed Röslers siste som hovedtrener i Düsseldorf. Laget avsluttet sesongen på femteplassen i 2. Bundesliga.

– Vi er veldig takknemlig for Uwe Röslers store engasjement, lidenskap og akribiske arbeid med laget. Sett under ett må vi likevel slå fast at vi ikke har nådd våre mål – selv om det var veldig jevnt. Etter å ha veid alle faktorer, har vi derfor besluttet at det er fornuftig med en ny, ubelastet løsning som trener, sier Düsseldorfs sportssjef Uwe Klein til klubbens hjemmeside.

Les også: Smerud til Fotballnerd: – Jørgen blir sentral for oss

- Annonse -

Uwe Rösler kom til Düsseldorf i januar 2020. I den siste serierunden i fjor rykket laget ned etter et tap mot Union Berlin. Klubbens mål for 2020/21-sesongen var å returnere til Bundesliga.

– I tillitsfulle og harmoniske samtaler med den sportslige ledelsen der vi diskuterte den sportslige og helhetssituasjonen i klubben, har begge sider konkludert med å skille lag etter at min kontrakt har gått ut. Jeg ønsker hele Fortuna og selvfølgelig også supporterne kun det beste, sier Rösler.

I tillegg til noen engelske lag og Malmö i Sverige, har Rösler tidligere trent Lillestrøm, Viking og Molde i Norge. Det er foreløpig ikke kjent hvem som blir tyskerens etterfølger i Düsseldorf.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -