Bundesliga er den mest målrike ligaen i Europa

441
Foto: Bundesliga logo

Det dunkes inn mål i den tyske Bundesligaen, og det er derfor det også er et av de store europeiske ligaene som har det høyeste gjennomsnittet av mål per kamp. Faktisk er målgjennomsnittet i Bundesliga blant det høyeste på tjue år.

I helgens Bundesliga-runde endte ingen av kampen uten mål, og det er nå 52 kamper siden sist vi ble vitne til en 0-0 kamp i Bundesliga. Det var i runde nummer tre  da Leverkusen og Hoffenheim spilte uavgjort, den eneste andre ubeseirede kampen denne sesongen.

De mange målene gjør derfor også ligaen til en av de store ligaene Den mest underholdende klubben å se scoringer fra er Bayern München, som med en målsnitt på 22-10 etter åtte runder i gjennomsnitt er involvert i fire mål hver av  kampene sine, mens Borussia Dortmund ligger på andreplass med en målsnitt på 20-11.

Underholdning i fotballen er det alle vil ha, og ikke alltid resultatene det er Wolfsburg, inntar andreplassen.  Klubben har et målsnitt på 11-5, noe som betyr at det bare er scoret to mål i kamper de er involvert i.

Det laveste gjennomsnittet i Bundesliga de siste tjue årene var i sesongen 2002/2003, da bare 2,68 mål ble scoret i gjennomsnitt.

- Annonse -

Her kan du se hvordan  UEFAs rangerer klubbene og ligaene. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -