Reinier, Bialek og Terodde: Dette er dagens overganger i Bundesliga

183
Simon Terodde. Bilde: Jeollo von http://www.vfb-exklusiv.de, Wikimedia.

Mens to offensive spillere har blitt klare for Bundesliga i dag, forlater en annen Tysklands øverste nivå.

Etter Jude Bellinghams overgang, har Borussia Dortmund sikret seg enda et stort talent. 18 år gamle Reinier blir lagkamerat med Erling Braut Haaland. Brasilianeren lånes fra Real Madrid de kommende to sesongen. Renier signerte for de spanske seriemestrene i januar, men har så langt kun spilt tre kamper (to mål) for andrelaget.

– Vi har observert gutten i over to år. I tillegg til store tekniske ferdigheter, er han fysisk robust, sier Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc til klubbens hjemmeside.

Dortmund er ikke den eneste klubben som har sikret seg en ung og lovende offensiv spiller. VfL Wolfsburg har signert den polske spissen Bartosz Bialek. 18-åringen, som forrige sesong scoret ni mål og spilte fire målgivende pasninger for Zaglebie Lubin i Polen, har signert fram til sommeren 2024.

- Annonse -

– Han er ung, sulten på suksess og passer nøyaktig til vår filosofi. Vi er overbevist at han tar neste steget i utviklingen hos oss og at han bidrar de neste årene til at vi når våre mål, sier sportsdirektør Marcel Schäfer til Wolfsburgs hjemmeside.

En annen spiss forlater derimot Bundesliga. Sportsavisen kicker beretter at Teroddes nåværende klubb Köln og Hamburger SV har blitt enige om en overgang. 32-åringen slutter seg dermed til klubben i 2. Bundesliga, og forlater Köln etter 82 offisielle kamper (43 mål, 6 målgivende) for klubben.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -