Brede Sandmoen etter sitt første mål på seniornivå: – Deilig å få satt den

180

Brede Sandmoen scoret sitt første mål på seniornivå da Strømmen og Øygarden spilte 2-2.

Strømmens midtbanespiller, som er på lån fra Vålerenga, scoret 1-1-målet fem minutter før pausen. Dermed utlignet han selvmålet til Strømmen-kapteinen Sverre Børkkjær.

– Det er deilig å få satt den. Jeg må bare bygge videre på det og håpe at det kommer enda flere, sier Sandmoen til Fotballnerd.no.

Scoringen kom etter en fin kombinasjon ved Øygardens sekstenmeter. Etter gode pasninger av Mats Andre Kaland og Håvard Thun, ble Sandmoen spilt gjennom og gjorde ingen feil.

- Annonse -

– Det var bra spill både av Mats og Håvard, så det var deilig når den gikk inn, sier målscoreren.

– Surt å ikke få med seg alle poengene

Til tross for at kampen endte uavgjort, mener Sandmoen Strømmen hadde fortjent å vinne kampen.

– Jeg synes det er en kamp der det ikke er noe tvil om hvem som er det beste laget. Jeg synes vi både skaper og spiller bra i de største periodene av matchen, så det er surt å ikke få med seg alle poengene, men vi får bygge videre på en bra prestasjon, mener han.

20-åringen mener årsakene til at det ikke holder til seier er sammensatte.

– Det skyldes mange ting. Vi står sammen som et lag, og det er ingen enkeltspillernes feil. Vi må bare enda mer skjerpa i de avgjørende situasjonene, sier Sandmoen.

Scoret viktig utligning

En av årsakene til at Øygarden fikk med seg ett poeng, var scoringen til Jan Martin Hoel Andersen. 24-åringen utlignet ti minutter før slutt, etter at Magnus Aleksander Tvedte hadde sendt vertene i føringen. Etter en heading av Even Hepsø Vetås i tverrliggeren, satte Hoel Andersen ballen i mål.

– Det er jo Even som header den i stolpen og ned, og så setter jeg den fra en halv meter. Det er ikke vanskelig å sette den, men mål er mål. Jeg vil jo si at det er en viktig scoring. Viktig at vi tar med oss noe herfra, sier Øygardens målscorer.

– Et steg i riktig retning

Hoel Andersen er særlig fornøyd med Øygardens åpning. Gjestene tok en tidlig ledelse etter kun åtte minutter.

– Jeg synes vi starter veldig bra. Vi får tidlig press på dem og skaper en del sjanser som vi burde utnytta litt bedre. Jeg synes vi slipper dem litt for enkelt inn i kampen, men veldig viktig at vi får med oss et poeng herfra, analyserer 24-åringen.

Etter 1-6-tapet mot Ranheim forrige fredag, mener Hoel Andersen at kampen mot Strømmen var et skritt i riktig retning.

Les også: Poengdeling mellom Strømmen og Øygarden

– Vi har hatt en tendens til å rakne litt sammen i andreomgang, og i dag var det veldig mye bedre. Det er klart, de får et lite press på oss mot slutten her, men vi klarer å holde unna. De skaper ikke så veldig mye untatt at de har mye ball, så det var absolutt et steg i riktig retning, sier han.

Til tross for at Hoel Andersen mener kampen var en forbedring fra forrige runde, mener han laget kan forbedre spillet ytterligere. Han peker på at det offensive ikke var helt på plass mot Strømmen.

– Vi er litt unøyaktige på siste tredjedel, egentlig gjennom hele matchen. Jeg har et par overganger jeg også som blir litt sånn nesten. Det satt ikke helt i dag offensivt, men vi tar i hvert fall med oss ett poeng, vslutter Hoel Andersen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -