Bayern München er klar til å selge stjernetrio til sommeren

430
Bayern München må klare seg uten Corentin Tolisso med det første. Bilde: Wikimedia.

Den tyske storavisen Sport Bild, skriver nå at Bayern München er klar til å selge tre stjerner i sommerens overgangsvinduet.

Det er forventet store sommersigneringer hos den tyske storklubben Bayern München, hvor klubben planlegger å hente inn stjerne som Leroy Sané, Kai Havertz og Dayot Upamecano som toppkandidater. Men for å skaffe penger til nye signeringer, vil klubben måtte selge en del spillere til sommeren, før dem kan kjøpe de nevnte spillerne.

Vil kvitte seg med tre spillere

Derfor har de tyske mestrene bestemt seg for å selge Jerome Boateng, Cortentin Tolisso og Javi Martinez. Det skriver SportBild på sine hjemmesider.

Boateng skal stadig være ønsket i Arsenal, ettersom klubben fra London jakter forsterkninger til forsvaret. Klubben var senest i vinter ut etter samme spiller, uten at det ble noe salg. Til slutt valgte de imidlertid å signere Pablo Mari på en leieavtale i stedet.

Manchester United prøvde å hente Tolisso

Manchester United, som i stedet lette etter en midtbanespiller, prøvde etter sigende å hente Tolisso, men Bayern nektet da å la den franske midtbanespilleren forlate klubben da troppen var tynn som følge av skadeproblemer.

- Annonse -

31 år gamle Javi Martinez har ikke blitt ryktet til Premier League på lenge, men den allsidige midtbanespilleren, som også kan spille midtstopper, kan fortsatt ha noen gode sesonger i engelsk fotball eller andre ligaer.

Tolisso

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -