Borussia Mönchengladbach er enig om at ingen får lønn i den vanskelig situasjonen

51
Foto: Bundesliga logo

Borussia Mönchengladbach har kunngjort at både spillere, ledere og trenere har blitt enige om ikke å motta lønn i denne vanskelige perioden

Den globale inngangen til Koronavirus får gradvis trekkraft i alle fotballklubber rundt om i verden. Alle de store ligaene har blitt satt på vent, så det er også begrenset inntekt i klubbene.

Situasjonen i den tyske tradisjons klubben Borussia Mönchengladbach har tatt konsekvensen av allerede nå som spillere, trenere og ledere har blitt enig om å ikke motta lønn den kommende tiden.

– Jeg trengte ikke å forklare dem veldig mye. Spillerne vet hva som skjer. Det er jobben deres, og de har allerede tilegnet seg kunnskapen de trenger. Hele laget har tilbudt seg å gi opp lønnen sin for å hjelpe klubben, forklarer klubbens sportsdirektør Max Eberl til klubbens hjemmeside.

Har du takket ja til dette tilbudet?

– Ja. Jeg er veldig stolt av guttene. Det er et tydelig signal om at vi står sammen for Borussia i både gode og dårlige tider. De vil gi noe tilbake til klubben og derfor også til alle supporterne. Trenere og regissører har også valgt å følge etter. ”

Gladbach lå på fjerdeplass i Bundesliga-tabellen før ligaen ble satt på vent.

Kommentarer

kommentarer