Coman om skiftet til Bayern: Kom for å vinne Champions League

89
Bayern jakter David Neres Foto: Bayern München klubblogo

Ønsket om å vinne Europas største klubbturnering Champions League var grunnen til at kingsley Coman valgte Bayern München.

Franskmannen Kingsley Coman hadde mange titler på sin fotball CV,n før han tok valget om å bytte ut Juventus med Bayern München. Den offensive kantspilleren hadde allerede fra før vunnet seriemesterskapet i Italia, samt to gull med PSG i Ligue 1. han hadde også vunnet en håndfull pokaler i diverse cuper. Men det var en pokal han manglet i trope-samlingen sin, nemlig Champions League pokalen. I ett eller så velsmurt hylle med pokaler.

Derfor byttet han til Bayern München. Han sier det til nettstedet til Bundesliga.

– Jeg manglet Champions League. Jeg kom hit for å vinne den, innrømmer den nå 23 år gamle Coman, som var i finalen med Juventus i 2015.

Det hjalp også at en viss spanjol var hovedtrener i den tyske storklubben på den tiden.

- Annonse -

– Prosjektet og spillestilen til Bayern ga meg de beste utsiktene, og Pep Guardiola var trener her da jeg kom, det betydde enormt mye for meg som spiller, sier han før han fortsetter:-

– Bayern er som en maskin, du får aldri nok titler. Samme som med min tidligere klubb Juventus. De to klubbene er på mange måter nokså lik på det stadige.

Han har delvis rett. Den tyske storklubben har i det minste vunnet mesterskapet i alle de fire Bundesliga-sesongene og to pokaltitler siden han kom. Men ikke Champions League.

Med 3-0 over Chelsea i den første 1/8 finalen i årets Champions League, er det imidlertid fortsatt muligheten for at Coman og co, faktisk vinne pokalen om det blir gjennomført vel og merke.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -