Mathias Lønne Dyngeland,Tomas Totland,Ulrik Fredriksen,Per-Magnus Steiring,Ole Martin Rindarøy,Eirik Birkelund,Eirik Schulze,Steffen Ernemann,Joachim Soltvedt,Sigurd Haugen, Martin Ramsland.
Benken: Kristian Rutlin, Sivert Mannsverk, Akor, Ulrik Flo,Badou, Sixten Jensen og Ole Amund Sveen

Troppen til Notodden:
Jonatan Johansson, Christian Dahle Borchgrevink, Steffen Jenssen, Michael Ledger (Martin Strange i 24 min), Josh Robson, Henrik Gustavsen, Martin Holmen, Gaston Salasiwa, Martin Brekke (Erik Midtgarden i 5 min), Erlend Hustad (Abubakar Ibrahim i 18 min), André Bakke

Kampen i fjor på Fosshaugane Canpus endte 0-1 til Notodden.
Då var det god stemning på Hemsedal når bortelaget sine spelarar skaut opp fyrverkeri.
Med andre ord så venter vi oss ein spennande kamp.

Førsteomgang:
Det er Notodden som skal sparke i gang oppgjeret. Mathias blir testa her men han har grei kontroll på skuddet. Soltvedt Jagger men Nils Jonatan Johansson har kontroll. Heile stadion trur det er mål når Sigurd Haugen skyter i innsida av stolpen men ballen går ikkje inn i målet til Johansson.

Haugen setter fart framover i bana,Soltvedt roper Sigurd prøver å tre ballen over til han men forsvaret får rydda opp.
Der står det 0-1 André Bakke tråkler med seg ballen inn i boksen. Plutselig så er han heilt aleine med Dyngeland som prøver å komme seg ut å gjera seg stor, men skuddet frå Bakke går i mål.

Corner bonanza til Sogndal.
Saftkokaradn synger fao an inn fao an inn.
Martin Ramsland får ein dytt i ryggen, dommaren bles frispark. Ernemann som skal ta det, er bra slått inn på bakre men forsvaret til Notodden får rydda unna.
Ramsland blir tredt igjennom, han prøver å tre skuddet igjennom beina til Johansson men det går ikkje sisteskansen til bortelaget med på.
Frispark til Notodden i god posisjon, men det blir ingenting ut av det.

Sigurd Haugen prøver å tre skuddet inn på lengste men det går utafor målet utspark frå keeper.
Det er frispark til bortelaget. Men Gaston brukker altfor lang tid når han prøver å gale ut tida. Blir belønna med eit gultkort.

Birkelund prøver ut skotfoten frå distanse men skuddet setter han til side for mål.
Laga går til pause ved stillinga 0-1 til Notodden det var André Bakke som sendte bortelaget opp i føringen.

Laga er komt på bana igjen etter kvilen no er det nye spennande 45 minuttar igjen. Kan Sogndal snu dette eller tar Notodden med seg alle poenga heim?
Det får vi svar på om ca 45 minutt.
Sogndal som skal sparke i gang omgangen. Haugen lurer på bakerste men dommaren har set eit eller anna som gjer at han blåser i fløyta.
Ernemann fyrer av men skuddet går i blokka.
Steiring får ikkje kontroll han roter ballen over linja til corner til bortelaget.

Fint spel av Sogndal i kontra. Ramsland ser at
Badou er fri på motsatt og han får ballen ut til han.
Badou gjer ingen feil setter ballen kaldt inn i buret til Johansson.

Badou tar sakene i eigne føtter når han blåser skuddet inn på nærmaste til trampeklapp frå heile Fosshaugane Campus. Stillinga er no 2-1 til heimelaget.

Corner til Sogndal:
Den er bra slått inn i boks. Badou henger i lufta men han kjem ikkje høgt nok så ballen går ut til utspark frå Johansson.
Schulze legger ballen inn til Ramsland som tar ballen ned på kassa å brenner til på nærmaste. Ballen susa inn i mål stillinga er no 3-1 til heimelaget.

Sigurd Haugen fossa framover i bana parker forsvaret. Han får eit litt for langt touch ser det ut som men Sigurd Haugen ser ingen hindring i det. Johansson kjem ut men Haugen chippa ballen i mål. Stillinga er no 4-1.Lite vi har sett til bortelaget i denne omgangen.
Dommaren legger til minimum 6 minutt. Der var det slutt og Sogndal tek årets første trepoenger, det vart 4-1 til Sogndal i dagens kamp.