Det var klart for ein kul kamp mellom Odds andre lag mot Åsane. Det var to lag som hadde komme godt i gang denne sesongen. Det var laget frå Hordaland som kom best i gang i den første omgangen. Dei styra kampen dei første 10 minutt, før laget frå Skien kom meir og meir inn i kampen. Men dei klarte ikkje og skape så store sjansar den første omgang. Det var heller Åsane som var nære og skåre mål før pause. Det var Håkon Holmefjord Lorentzen og Stian Nygaard som hadde to store sjansar. Men ingen av dei klarte og lure ballen forbi Egil Selvik som kom frå Sandnes Ulf før denne sesongen. Men det såg mørkt ut for Åsane når Martin Ueland fekk sitt andre gule kort bare 3 minutt før pause. Kunne dei klare og spele ein halv kamp med bare 10 spelarar og fortsatt ta poeng.

Den andre omgang starta ganske likt som den første. Det var Åsane som styra kampen utan at dei klara og gjere nok meir. Før i det 63 minutt. Det var Joachim Hammersland som spelte sin 200 kamp får Åsane som gjore det. Det var eit skot frå ca 20 meter rett i krysset og 1-0 til Åsane. Og det var det einaste målet som kom denne kampen. Åsane vant sjølv om dei hadde spelt ein halv kamp med 10 spelarar på bana. Åsane vant og ligger nå på ein andre plass bare 2 poeng bak Kjelsås. Mens Odd 2 ligger på ein sjette plass.