OFFISIELT: Diskerud klar for IFK Göteborg «En utrolig signering»

254

IFK Göteborg fortsette å forsterke troppen inn mot seriestarten. Klubben har nå hentet  norsk-amerikanske Mikkel Diskerud på lån ut august.

Det bekrefter Allsvenskan-klubben på sine nettsider. Diskerud er fortsatt under kontrakt med New York City FC, men er fri  fra å være i kvoten med spillere i. Som kan tjene lønn, og laget kan gi den kvoten til en annen spiller.

I går presenterte klubben en annen kjenning fra Tippeligaen. Mikkel «Mix»Diskerud går på lån MLS klubben New York City FC. «Mix» lånes ut tul 27. August.  Mandag begynte ryktene å svirre i svenske medier om at Diskerud var på vei til IFK. Nå bekrefter altså klubben at nordmannen er klar for spill i Allsvenskan.

– Det er en overgang som føles veldig bra låneavtale. Jeg hadde ham som i en sesong. En veldig god person, en lojal lagspiller som kan brukes i mange forskjellige posisjoner. Han er best kjent som har ekstremt god forståelse for selve spillet, en fin teknikk og kvikke føtter, sier trener Jörgen Lennartsson til klubbens nettside.

- Annonse -

Han vil i IFK Götborg få drakt nummer 42. Hans fotballkarriere starete i Frigg,før han gikk videre til Stabæk før han så havnet i Rosenborg. I 2015 ble han solgt til  New York City. IFK Göteborg bekreftet mandag at de hadde hentet Henrik Bjørdal på lån fra den engelske Championship klubben Brighton. Bjørdal blir i klubben frem til sommeren.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -