OFFISIELT: Griezmann forlenger med Atlético Madrid

101

Tirsdag ble det bekreftet fra klubben at Antoine Griezmann har forlenget kontrakt sin med ytterligere ett år frem til 2022.

Den franske stjernespilleren Antoine Griezmann har skrevet under på en ny kontrakt med Atlético Madrid. Det bekrefter klubben på sine nettsider tirsdag. Griezmanns gamle kontrakt varte frem til sommeren 2021. Noe som betyr at han nå har forlenget kontrakten med ett år, og den nye kontrakten går ut sommeren 2022.

I tillegg skal han ha fått oppjustert lønna si, noe som var nok til å overbevise spilleren om at han burde signere under på en ny kontrakt. Stjernespissen var lenge satt i forbindelse med en overgang til flere klubber, men mest av alt var det Manchester United som viste sin interesse for franskmannen. Helt til klubben fikk et forbud mot å kjøpe spillere denne sommeren, som følge brudd på regelverket.

“DET ER GODE NYHETER FOR ALLE ATLÉTICOS FORDI ANTOINE ER EN AV DE BESTE SPILLERNE I VERDEN”

Spilleren er svært fornøyd med den nye avtalen og ser frem til å komme tilbake på trening etter ferien. For så å gi alt for klubben fremover.

- Annonse -

– Jeg vil takke klubben, med å gi mitt beste på banen som alltid. ” Nå, jeg skal hvile i noen dager å komme meg tilbake, og treffe mine lagkamerater og trenerteamet for å forberede oss på en ny sesong.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -