OFFISIELT: Kenan Kodro klar for Mainz 05

311

1. FSV Mainz 05 har hentet Kenan Kodro (23) fra den spanske klubben Osasuna. 

Den tyske Bundesliga-klubben 1. FSV Mainz 05 har hentet Kenan Kodro fra laget som rykket ned fra La Liga denne sesongen CA Osasuna, det bekrefter Bundesliga-klubben på sine nettsider. 23-åringen skal ha skrevet under på en fireårskontrakt med laget som ble nummer 15 denne sesongen.

Bosnieren scoret sju mål på 28 kamper for Osasuna forrige sesong, det var ikke nok til å sikre plassen for Osasuna i La Liga, som var nødt til å ta den tunge veien ned til Segunda División som er Spanias nest øverste divisjon. Kenan Kodro fikk totalt 88 kamper og scoret 15 mål i Osasuna drakten.

Mainz sportsdirektør Rouven Schröder sier følgende

– Kenan Kodro har spesielle karaktere, og er en skikkelig lagspiller som har store mål i fotballkarrieren sin. Han her en komplett spiss. Han er fysisk sterk, og er teknisk begavet i sin spillestil, trygg med ballen.

- Annonse -

Kenan Kodro er happy med valget

– Bundesliga har alltid vært mitt mål og jeg bytter ut en god liga til en annen. Når tilbudet kom fra Mainz var jeg klar på hvor jeg skulle. Samtidig ønsket jeg å ta det neste steget i min utvikling. Samtalene med Rouven Schröder og Sandro Schwarz var nok til overbevise meg. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Kodro til klubbens hjemmeside.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -