Franske medier: United og Monaco ikke enig om prisen på fabinho

316

Manchester United og AS Monaco skal angivelig være uenige om prisen på fabinho.

AS Monacos fabinho har lenge blitt koblet med en overgang til Manchester United, og selv om pressen i løpet av de siste dagene har kommet med at Manchester United skal ha kommet med et bud på spilleren, så er klubbene ennå ikke kommet til enighet om prisen på brasilianeren.

Nå hevder franske RMC at Monaco  riktignok er i forhandlinger med både Manchester United og Paris Saint-Germain om fabinho, begge lag skal visst nok være ut etter spilleren, men ingen av lagene har så langt klart å komme med summen som klubben krever for spilleren. Det er blitt rapporterte at siste budet fra Manchester United skal være på 375 millioner kroner for spilleren.

Fabinho hadde mer enn godkjent sesong for Monaco, som vant det franske mesterskapet og spilte i Champions League-semifinalen forrige sesong. Fabinho scoret imponerende ni Ligue 1 mål fra sin posisjon sentral midtbanen. José Mourinho vil få en svært allsidig spiller, om de noen ganger klarer å komme til enighet med Monaco; Fabinho kan også spille høyreback.

- Annonse -

Fabinho, som har en fortid i Real Madrid (fabinho var på andre laget, Castilla) har en kontrakt med Monaco frem til sommeren 2021

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -