Offisielt: Neuer forlanger med Bayern München

150

Bayern München og Manuel Neuer er blitt enige om å forlenge samarbeidet i ytterligere to år, noe som betyr at spilleren blir i klubben frem til 2021.

Bayern München har sikret seg forlengelse med verdens beste keeper Manuel Neuer.

«Han er den beste keeperen, og vi er fornøyd med sin opptreden. Manuel er bunnsolid i mål, og vi er glade for at han har valgt å være i Bayern og signere en ny kontrakt, «sier Bayern styreformann Karl-Heinz Rummenigge, til klubbens hjemmeside.

Sør-tyskerne har i det siste forlenget med flere av sine stjernespillere Jerome Boateng, Thomas Müller, David Alaba, Javi Martinez og nå Manuel Neuer vil alle være på Allianz Arena frem til sommeren 2021.

- Annonse -

«Vi har nå klart å forlenget avtalene med våre nøkkelspillere på lang sikt. Våre fans har absolutt ingen grunn til å bekymre seg for fremtiden», sier Rummenigge.

30-åringen Manuel Neuer kom til Bayern München fra Schalke04 i 2011. Han siden ankomsten vunnet flere store trofeer og har blitt kåret som verdens beste keeper de siste tre sesongene.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -