Offisielt: PSG kjøper Paredes

268

Paris Saint-Germain har sikret seg Leandro Paredes fra Zenit St. Petersburg.

Det opplyser den franske storklubben på sine nettsider tirsdag. Ryktene rundt en overgang pågått lenge, og nå har det blitt offisielt. PSG har kjøpt Zenits argentinske midtbanespiller Leandro Paredes. Spilleren har skrevet under en kontrakt frem til sommeren 2023 med hovedstadsklubben.

Overgangssummen skal ligge på omlag en  halv milliard kroner, skriver den franske storavisen L’Équipe. Spilleren var også sterkt koblet til Chelsea som en erstatter for Cesc Fàbregas som har skiftet til AS Monaco denne vinteren.

– Jeg er veldig glad og stolt over at jeg snart får muligheten til å spille for Paris Saint-Germain. Det er en klubb som deler mine ambisjoner og jeg kommer til å gi alt som er forventet av meg som midtbanespiller.

– Jeg ser også frem til å oppleve atmosfæren på Parc des Princes, for jeg er selv vokst opp med en vanvittig fotballkultur i Argentina, sier Paredes til klubbens nettsider.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -