Franske medier: Bayern München har avvist et bud fra PSG

131

Bayern München avvist et bud fra Paris Saint-Germain på Renato Sanches.

Tirsdag skal nemlig den franske storklubben PSG ha lagt inn et nytt bud på Bayern Münchens Renato Sanches. Spilleren som hadde en forferdelig sesong for Swansea, da han var utleid fra Bayern München forrige sesong. Denne sesongen er han tilbake i Bayern München, hvor han så langt ikke har fått enormt med spilletid under Niko Kovac.

Det har ikke gått ubemerket i dørene på Parc des Princes, og fra en rekke andre storklubber i Europa. Nå skriver nemlig den Paris-baserte avisen Le10Sport, at PSG skal ha sendt inn et nytt bud på den portugisiske midtbanespilleren. Ettersigende skal det nye budet ligge på 170 millioner kroner, men Bayern München skal ha avvist budet fra PSG.

Paris Saint-Germain mister til sommeren en av de beste midtbanespillerne i form av n Adrien Rabiot, og klubben ser på Renato Sanches som den naturlige erstatteren til Rabiot. Det har også kommet inn at PSG, ønsker å sende Rabiot til Bayern München i bytte med Renato Sanches + penger.

Tidligere i dag presenterte PSG midtbanespilleren Leandro Paredes, og franskmennene har derfor ikke noe hastverk med å sikre seg portugiseren Renato Sanches. Som har spilt elleve kamper for tyskerne denne sesongen i (1. Bundesliga).

Kommentarer

kommentarer