Offisielt: Zidane kommer tilbake til Real Madrid

154

I følge spanske medier vil Zinedine Zidane komme tilbake som trener for Real Madrid. Han skal presenteres kl 8 i kveld.

284 dager tok fra Zidane sa opp jobben som trener for Real Madrid til han er tilbake. HAn har akseptert et tilbud som vil binde han til klubben til 2022. Trenerskiftet har umiddelbar virkning og Solari har allerede tatt farvel med klubben og sagt adjø til alle på Valdebas som er treningsanlegget til Real Madrid. Zidane vil lede sin første trening allerede tirsdag morgen.

Zidane tar over et skadeskutt mannskap i dobbelt forstand. Det er mange skader på sentrale spillere. Lagmoral, spillerglede og evnen til å prestere på sitt beste har også vært svært skadeskutt den siste tiden. De siste ukene har de røket ut av Champions League med et ydmykende 4-1 tap for Ajax på hjemmebane. De har blitt slått ut av Copa del Rey av Barcelona og de har også tapt for Barcelona i La Liga. Utslått av cupene og 12 poeng etter erkerival Barclona i serien. Det betyr at denne sesongen vil ende uten noe trofe. Det finnes en matematisk mulighet for at de kan vinne ligaen, men at både Barcelona og Atletico Madrid skal sprekke fullstendig er helt usannsynlig.

De svake resultatene har medført interne stridigheter, krangel mellom spillere og ikke minst krangel mellom kaptein Ramos og president Perez. Man har ikke klart å fokusere på det som er oppgaven, nemlig å spille god fotball og vinne kamper.

Resten av sesongen blir å bygge opp lagmoral og skape en positiv inngang på neste sesong. Det kommer garantert til å bli brukt en del tid på å finne nye spillere for neste sesong, for det kommer til å bli store utskiftinger.

 

Kommentarer

kommentarer