Ole Thomas Skogli har signert for FK Gjøvik-Lyn

959
Bak fra venstre: Assistenttrener, Erik Sagenes og hovedtrener, Espen Haug. Foran f.v.: Ole Thomas Skogli og spillerutvikler, Chris Coates. Foto: Arve Hansen, FK Gjøvik-Lyn

Gjøvik-Lyn opplyser på sin facebookside at Ole Thomas Skogli (21) har signert for klubben. Han kommer fra spill i Raufoss Fotball, der han har vært de siste 4 sesongene og har bl.a. spilte flere kamper i OBOS-ligaen samt han ble toppscorer for Raufoss Fotballs 3.divisjonslag.

Ifølge fotball.no har Skogli 26 kamper og 1 mål for Raufoss Fotball A-lag. Målet kom i 6-1 seieren over Godset 2 i datidens Oddsen-ligaen (2.div i 2015-sesongen) og som endte med opprykk til nivå 2.

For Raufoss 2, er han oppført med 84 kamper og 33 mål.

Skogli startet sin fotballkarriere i Vind IL, der han fikk 5 kamper og 2 mål i 2012-sesongen, 4.div. Deretter var det 1 år med 3.div i SK Gjøvik-Lyn, der han fikk bokført 12 kamper og 1 mål.

- Annonse -

Fra før av har bl.a. Petter Senstad signert for klubben etter å ha spilt 505 kamper for Raufoss Fotball og scoret 119 mål.

Fra venstre: Espen Haug og Petter Senstad. Foto: FK Gjøvik-Lyn

Vil du være med på vår storsatsing?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -