Oppfordrer Juventus til å selge sin stjerne: "Han er ingen Messi"

165
Paul Pogba
Paul Pogba. Foto: Wikimedia

Oppfordrer Juventus til å selge sin stjerne: «Han er ingen Messi»

Det har blitt spekulert i at flere klubber er villig til å grave dypt i lommeboka for å sikre seg Juventus stjernen Paul Pogba. Den tidligere italienske landslagssjefen Giovanni Trapattoni mener at Serie A-klubben burde selge franskmannen.

Paul Pogba har blitt koblet til blant annet Real Madrid, Manchester United, Chelsea og Barcelona. Spillerens agent mener at Pogba er verdt over en milliard kroner.

– Pogba kan gå til en av seks klubber, når den rette klubben dukker opp til sommeren så tar vi det da, det er ikke hastverk enda. Om han forlater Juventus så kommer han til å slå Cristiano Ronaldos overgangsrekord, sier agenten Mino Raiola til Telefoot.

Giovanni Trapattoni, som tidligere har vært manager for blant annet Milan, Juventus og Inter, synes at Juventus burde selge den 21-årige midtbanespilleren.

- Annonse -

– Pogba er en fantastisk spiller, men han er ingen Lionel Messi. Det er galskap å ikke selge han til 100 millioner Euro dersom de skulle få det. Juventus kan kjøpe tre klassespillere fra medium til høyt nivå for de pengene. Det er altfor risikabelt å bruke alle pengene de får fra overgangen på en spiller, sier Trapattoni til Tuttosport.

Kilder: tf1.fr/telefoot/ og Tuttosport.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -