Kane snudde kampen for Tottenham

115
Tottenham
Tottenham logo

Tottenhams nye kjæledegge, Harry kane, snudde kampen for Tottenham mot Arsenal og scoret det avgjørde målet fem minutter før slutt da Spurs slo Arsenal 2-1.

Nord-London-derby stod på plakaten som tidligkamp denne lørdagen, og kampen skuffet på ingen måte. Mesut Özil sendte Arsenal i ledelsen tidlig i første omgang, og det så lenge ut til at Arsenal skulle klare å holde ut. Det var før Harry Kane bestemte seg for å sende hjemlagets fans til himmelen.

Etter 56 dukket Kane opp på en retur på en corner, og bredsidet ballen langs bakken imål. Dermed var lagene like langt. Tottenham kjørte kampen videre, og fikk til slutt betalt. Kane dukker opp mellom Monreal og Mertesacker på et nydelig innlegg fra Tottenhams venstreside, og header ballen tilbake i lengste hjørnet. 21-åringen startet feiringen før ballen var inne, og det magistetiske hodetstøtet var fullstendig utagbart for en ellers meget god David Ospina i Arsenal-buret.

Dermed klatret Tottenham forbi Arsenal på tabellen, og innehar i øyeblikket den viktige fjerdeplassen. De kan dog miste den igjen allerede om to timer om Southampton tar poeng på Lofthus Road.

0-1 Mesut Özil (11′)

1-1 Harry Kane (56′)

2-1 Harry Kane (86′)