Oslo 3.div, avd.3: Resultater og kampfakta 6.serierunde

Flisa-Fotball-logo   valdres logo   Hauerseter logo

Resultater 6.serierunde:

13/5 Sander – Flisa 1-2 (S: Fjeld 58/F: Eriksen 15, Gundersen 31)

Sander tapte på nytt og står loggført med 6 tap og 0 poeng så langt i serien. Flisa derimot har full pott og 18 poeng, og troner alene med 2 poengs forsprang til Valdres.

14/5 Skedsmo – Aurskog-Høland 3-1 (S: Amundsen 34, Mostue 81,90/AH: Kopperud 68)

Skedsmos Didrik Mostue noterte seg for 2 nye fulltreffere, og står oppført nå med 11 seriemål på 6 kamper.

14/5 LSK2 – Funnefoss/Vormsund 3-1 (LSK: Sandberg 43, Moussaoui 46, Flatla Kornbakk 78/FV: Moltzau 57)

Bortelagets Petter J. Severeide fikk rødt kort etter 64 min og får en kamp karantene. Fu/Vos toppscorer Kim Brenna var ute med skade og spilte ikke kampen. Fu/Vo hadde ikke tapt siden åpningskampen mot Flisa, men mot LSK2 ble det årets andre tap i serien. Hjemmelaget ledet 1-0 ved pause, og legger på til 2-0 etter kun 20 sekunder i 2.omg.

14/5 Jevnaker – Årdal 1-2 (J: Juty Johnny 4/Å: Øvstetun 39, Hovland 77)

Jevnaker står fortsatt uten seier, og har kun et poeng så langt på sine 6 kamper.

14/5 Hauerseter – Ull/Kisa2 5-0 (Lundemo 8,10, Zamble 55 str, 69, Alstad 79)

Hjemmelaget fikk en pangstart der de ledet 2-0 allerede etter 10 spilte minutter. Willy Zamble, som selv sier at han ikke er helt i form, scoret 2 mål. Hauerseter har slitt med endel skader så langt i sesongen, spillere som normalt sett hadde fått plass i startoppstillingen. Målsettingen for Hauerseter i årets sesong, er minst en 4.plass, slik at klubben er å finne i 3.divisjon i 2017. Neste helg skal laget møte rivalen Fu/Vo borte, og det blir en skikkelig test for Hauerseter.

14/5 Gran – Kongsvinger2 7-3 (G: Skjørshammer Olsen 4,45, Vad 53, Olimb 67, Lismoen Andersen 86,87,90/ K: Wang 8, Tangen Vinjor 31, Kjernsby Rismoen 90)

Grans innbytter Eirik Lismoen Andersen, fikk 10 min på banen og scoret ekte hatrick med scoringer i løpet av 4 minutter og avgjorde kampen for hjemmelaget. Kongsvinger2 står fortsatt uten seier i årets sesong og har kun et poeng på sine 6 kamper.

16/5 Valdres – Hallingdal 5-0 (Hawtin 16,44, Grøndahl 58, Stenquist 82, Halvorsen 86)

Valdres fortsatt ubeseiret med sine 5 seirer og èn uavgjort. Valdres spiller, Aidan James Hawtin, fikk prikket inn 2 nye fulltreffere, og har så langt scoret 6 mål på 6 kamper og troner på en 3.plass på toppscorer-statistikken.