Akershus 4.div: Kim Brenna scoret hatrick da Hauerseter vant 4-1 over Kløfta

71
Kim Brenna. Arkivfoto: Høviskeland,fotballnerd

Hauerseter jaktet sin første seier for sesongen og den kom i 2.serierunde hjemme mot Kløfta.

Målmaskinen Kim Brenna fikset et hatrick mens Martin Aasen Lunde scoret det fjerde for hjemmelaget. Trøstemålet til Kløfta ble signert Marius Preber.

fotballnerd.no fikk følgende referat fra Brenna: Kampen sett under ett var ganske jevnspilt. Vi gjorde en dårlig førsteomgang, hvor begge lag skapte lite,,men vi jobbet oss gradevis mer inn i kampen. Andreomgang syns jeg vi i perioder er best og fortjente seieren til slutt. Vi skapte ikke mye i andre omgang heller, men var effektive og hadde god kontroll i banespillet de siste 25-30 minuttene. Delig med årets første trepoenger og jeg er sikker på at vi kommer til å spille oss sterkere og sterkere utover i sesongen.

Hva er din målsetting for sesongen vedr antall mål? Jeg har sagt at den dagen jeg scorer færre mål enn jeg spiller kamper, så legger jeg opp. Da kan jo målet være 26 i håp om at jeg slipper å legge opp helt enda

Klubbens målsetting? Hva gjelder klubbens mål håper vi å klare NM-kval. Hadde vært morsomt for klubben å skape litt blest det potensielt skulle gi om vi greier å komme til første runde.

fotballnerd.no takker for oppsummeringen og ønsker Kim Brenna lykke til i jakten på minst 26 goaler, det gjenstår 23 etter gårsdagens kamp.

Ull/Kisa 2 tok en ny seier da laget vant 5-0 over Blaker. Kristoffer Skarpsno scoret to av målene.

Fjellhamar tok også sin andre seier etter to kamper da laget vant 4-0 borte mot Rælingen. Her scoret Mohammed S Kouyateh to av målene.

Eidsvold TF2, Kløfta og Blaker har alle åpnet med to tap etter to kamper.