Overgangsrykter: Carrasco og Suárez til Arsenal?

868
Arsenal ser ikke ut til å sitte stille på overgangsfronten dette januar-vinduet. De ser ifølge rapporter ut til å se etter to midtbanespillere og én stopper denne måneden. Akkurat nå ser det ut til at Denis Suárez og Yannick Carrasco er øverst på prioriteringslisten deres.

«Jeg tror klubben jobber med en mulighet til å ta inn noen spillere som kan hjelpe oss de neste 4 månedene. Kanskje overgangsvinduet kan hjelpe oss med en midtstopper, men det er ikke lett fordi Mavropanos kommer tilbake fra skade. Også en ving, høyre eller venstre, en som kan hjelpe oss i denne posisjonen»

Dette er Unai Emerys ord. Førstelagstreneren til Arsenal, som helt tydelig ut fra sine uttalelser ikke har like mye makt til å kjøpe spillere slik Arsene Wenger hadde. Han sier også at de trenger en stopper og en ving. Så langt tror media de har oversikt over Arsenals aktivitet med å få til sistnevnte:

Det er allerede meldt om hvor nære Denis Suárez har vært Arsenal her. Spanjolen har kun 18 måneder igjen av sin kontrakt med Barcelona og det har ikke kommet noen nye tilbud fra katalanerne. Sky Sports melder at Suárez kan se sitt snitt til å dra om Arsenal er villig til å bla opp for han.
Den tidligere Atlético Madrid-spilleren Yannick Carrasco er også i kikkerten til Arsenal FC om dagen, og kan havne i London-klubben allerede nå i Januar. For øyeblikket spiller vingen, som også spilte kamper for Beliga i sommerens Fotball-VM, i Kina og klubben Dalian Yifang. Det går visst rykter om at 25-åringen ikke lenger ønsker å spille i Chinese Super League. Han skal være helt villig til å ta et lønnskutt for å komme seg til for eksempel Arsenal.

Det finnes også litt mer diffuse rykter om en mulig overgang for midtstopperen Medhi Benatia til Emirates Stadium. Italias Gazzeta dello Sport spekulerer blant annet i at Juventus kanskje kunne vært interessert i et bytte marokkaneren deres med Aaron Ramsey. Sistnevnte er allerede sterkt linket til en gratis overgang til klubben fra Turin. Dette medfører at de sort-hvite vil få Ramsey noen måneder før kontrakten avsluttes. Dette skal derimot Emery være uvillig til. Han ønsker å beholde midtbanespilleren ut sesongen.

Medhi Benatia er linket til Arsenal.

[pro_ad_display_adzone id=»45133″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -