Pep: Götze er en viktig spiller for Bayern

99

Det har lenge vært rykter om Mario Götzes fremtid i Bayern München. 

Mario Götze har etter overgangen til Bayern München slitt med å få fastplass i startoppstillingen. I løpet av denne sesongen har han bare spilt 11 kamper for Bayern München. Götze har nylig kommet tilbake fra skade, og han har vært så langt på benken for Bayern München.

Det har gått rykter om kritikk fra sportsdirektøren Matthias Sammer. Klubbens manager, Pep Guardiola, er ikke helt enig med Sammer i kritikken av den unge tyskeren.

– Han trenger mer til å komme tilbake, men han gjør fremskritt uke etter uke. Mario tenker fotball 24 timer i døgnet, og han er veldig dedikert. Det er fortsatt tre måneder igjen av sesongen.

- Annonse -

I løpet av denne perioden, har alle mennesker sine respektive mål. Mario var, og er fortsatt, en svært viktig spiller for Bayern, sier Guardiola ifølge express.co.uk. Neste oppgave for Bayern München er kveldens Bundesliga kamp hjemme mot Mainz.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -