Hadde ingen problemer med å slå Real Sociedad

102

Hadde ingen problemer med å slå Real Sociedad

Atlético Madrid hadde ingen problemer da de tirsdag kveld sikret tre nye poeng i kampen om å knappe innpå serieleder Barcelona. Los Rojiblancos vant 3-0 over Real Sociedad. 

Kampens første mål kom allerede etter åtte minutter da Diego Reyes var så uheldig å sette ballen i eget mål. Dette var også det nærmeste et Real Sociedad spiller kom skudd på mål. Det var stor forskjell på lagene i første omgang, og vertene hadde flere muligheter til å øke ledelsen til både 2-0 og 3-0. Flere mål ble derimot ikke før pause, og gjestene sitt håp om å få med seg noe fra Madrid var ikke slukket.

Andre omgangen startet som den første. Atltético Madrid stormet i angrep, og etter forferdelig og lite motiverende forsvarsspill av Real Sociedad som regel rett gir Atlético Madrid 2-0. Den lokale helten, Saul, hadde ingen problemer med å doble ledelsen da han fikk stå mutters alene på et innlegg fra argentineren Vietto. Kampen fortsetter som i den første, et tafatt Real Sociedad virker ikke interessert i å spille kamp i midtuken, og Atlético Madrid hadde få problemer med å holde på ledelsen. I det 60. minutt fikk de straffespark, og Griezmann fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Selv om Real Sociedad viste tendenser til å våkne etter middagsluren frem til 3-0, kom de ikke nærmere enn et stolpetreff. Oblak og Atlético Madrid forsvaret slapp med skrekken, og kan nå notere seg nok en kamp uten baklengs. Den fjerde på rad i ligaen, og den femte i alle turneringer, for det som denne sesongen har stått frem som Europas beste forsvar.

- Annonse -

Til helgen venter Gary Neville sitt Valencia, som de siste ukene har vist tendenser til formen de hadde forrige sesong. Så vil tiden vise om Atlético Madrid fortsetter å holde nullen, og tar med seg tre nye poeng i jakten på serieleder Barcelona

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -