Hadde ingen problemer med å slå Real Sociedad

108

Atlético Madrid hadde ingen problemer da de tirsdag kveld sikret tre nye poeng i kampen om å knappe innpå serieleder Barcelona. Los Rojiblancos vant 3-0 over Real Sociedad.

Kampens første mål kom allerede etter åtte minutter da Diego Reyes var så uheldig å sette ballen i eget mål. Dette var også det nærmeste et Real Sociedad spiller kom skudd på mål. Det var stor forskjell på lagene i første omgang, og vertene hadde flere muligheter til å øke ledelsen til både 2-0 og 3-0. Flere mål ble derimot ikke før pause, og gjestene sitt håp om å få med seg noe fra Madrid var ikke slukket.

Andre omgangen startet som den første. Atltético Madrid stormet i angrep, og etter forferdelig og lite motiverende forsvarsspill av Real Sociedad som regel rett gir Atlético Madrid 2-0. Den lokale helten, Saul, hadde ingen problemer med å doble ledelsen da han fikk stå mutters alene på et innlegg fra argentineren Vietto. Kampen fortsetter som i den første, et tafatt Real Sociedad virker ikke interessert i å spille kamp i midtuken, og Atlético Madrid hadde få problemer med å holde på ledelsen. I det 60. minutt fikk de straffespark, og Griezmann fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Selv om Real Sociedad viste tendenser til å våkne etter middagsluren frem til 3-0, kom de ikke nærmere enn et stolpetreff. Oblak og Atlético Madrid forsvaret slapp med skrekken, og kan nå notere seg nok en kamp uten baklengs. Den fjerde på rad i ligaen, og den femte i alle turneringer, for det som denne sesongen har stått frem som Europas beste forsvar.

Til helgen venter Gary Neville sitt Valencia, som de siste ukene har vist tendenser til formen de hadde forrige sesong. Så vil tiden vise om Atlético Madrid fortsetter å holde nullen, og tar med seg tre nye poeng i jakten på serieleder Barcelona