Per Kristian Bråtveit nærmer seg en overgang til større liga

848
Per Kristian Bråtveit fortsetter karrieren i franske Nimes. Foto: Skjermdump, YouTube.

Per Kristian Bråtveit (24) har ikke lagt skjul på sine egne ambisjoner, med en god sesong i Allsvenskan for Djurgården har også interessen fra større klubber meldt seg. 

Bråtveit ble hasteinnkalt når Norges Fotballforbund måtte sette sammen et nødlandslag til bortekampen mot Østerrike. Der gjorde haugesunderen sine saker svært bra. Nå har flere klubber meldt sin interesse, deriblant Heerenveen.

Den svenske avisen SportsExpressen melder i kveld at det nå ikke er Heerenveen som er i førersetet, men konkurrenten Groningen. Klubben hvor blant annet legenden Arjen Robben spiller samt vår egen Jørgen Strand Larsen. Tidligere har også Erik Nevland og Alexsander Sørloth ikledd seg den grønne og hvite drakten.

Les også: Vetle Dragsnes har signert for Lillestrøm

- Annonse -

Det skal i første omgang dreie seg om en låneavtale mellom Djurgården og Groningen, og den er ventet å bli en formalitet innen få dager.

– Vi har en dialog med Groningen, det er vel det jeg kan si nå. Så får vi se hva som skjer, sier Sportssjef i Djurgården Bosse Andersson til SportExpressen.

Les også: Espen Børufsen legger opp

Bråtveit, som spilte 18 kamper i Allsvenskan denne sesongen, har kontrakt med Djurgården ut 2022.

Fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -