Poengdeling på Jessheim mellom Ull/Kisa og FK Jerv, kampen endte 1-1

559

Logo-UllKisa      jerv fotball logo

Før søndagens kamp mellom Ull/Kisa og FK Jerv, finner vi hjemmelaget på sisteplass med sine 5 poeng på 9 kamper, mens FK Jerv er plassert noe høyere opp med sine 12 poeng.

Første sjanse i kampen, noterer vi etter 7 min når Solberg hos hjemmelaget får dratt seg fri innen 16-meteren og får sendt avgårde et skudd som går innom en forsvarer og til corner.

11 minutter er spilt, når nevnte Solberg får headet på et innlegg fra Dragsnes, men treffer ikke mellom stengene. Stor sjanse for Ull/Kisa!

Så er det Jerv som får sjansen etter 16 min når spissen Antwi fosser innover og mot mål, men skuddet hans går til side for mål, men stryker nesten stolperota, nære på her! Rett etterpå, er han på farten igjen, men på nytt stryker skuddet hans så vidt utenfor stolpen. Marginene er ikke på hans side.

Så etter 32 min, får nevnte Antwi en ny stor sjanse. Antwi får ballen servert fra Berglann, og spissen avslutter fra spiss vinkel og overlister keeper, men en forsvarer løper inn og får sparket ballen vekk før den passerer mållinjen! Nære på igjen!

Vi noterer 38 min på klokka når kveldens første scoring kommer. Hjemmelagets kaptein, Truls Jøstad, header inn 1-0 fra 6-7 meters hold etter å fått pasning fra Amundsen, og målscoreren trenger legehjelp etter en smell, men kommer seg på beina igjen.

Mer skjer det ikke i 1.omg, og lagene går til pause på 1-0 til Ull/Kisa. Det skal sies at FK Jerv var nok det beste laget i de første 45 min.

Det skjer ikke så mye de første 20 min av 2.omgangen, men etter 66 min, får hjemmelaget en dobbelsjanse. Krogstad får avfyrt et skudd, men treffer en forsvarer fra 10 meter, og på returen treffer han nok en gang en motspiller og det står fortsatt 1-0 til hjemmelaget.

15 min før slutt, får vi kveldens andre scoring. Denny Antwi får sendt av gårde et hardt skudd fra ca 10-11 meter som går i nettmaskene, utagbart for keeper, og det står 1-1 på Jessheim. 3-4 minutter etterpå, får Jervs Kristoffer Tønnessen headet ballen mot mål, men treffer tverrliggeren, her kunne det blitt 2-1 til bortelaget, men marginene var ikke på Tønnessen sin side.

82 minutter er spilt, når FK Jerv får en ny sjanse til å få med seg 3 viktige poeng. Brochmann smeller avgårde et skudd inne i straffefeltet, men keeper Hagerup får klarert med en herlig beinparade, og det blir dømt corner. Flott keeperarbeid!

Kampen ender 1-1 på Jessheim Stadion.

fotballnerd.no får følgende kommentar fra hjemmelagets Kristoffer Ødemarksbakken: «Vi gjennomfører en ok kamp, der jeg syntes vi kom best i gang det første kvarteret. Etterhvert jevner kampen seg ut. Vi kunne vært dyktigere og punktert kampen på 1-0 da vi hadde noen gode målsjanser. Vi ville mye idag, men finspillet satt ikke helt. Litt dyktigere i begge bokser, så hadde vi dratt i land en seier idag, men nå er det bare å se fremover mot neste kamp», avslutter Ødemarksbakken til fotballnerd.no

Følgende kommentar får vi fra bortelagets Kristoffer Tønnesen: «Vi gjør en bra bortekamp, synes jeg. Har mye ball og skaper en del sjanser og som vi kanskje burde tatt bedre vare på. Laget viser igjen en stor vilje med å komme tilbake etter å ha fått en litt ufortjent scoring i mot. Men vi mangler likevel litt på siste tredjedelen, vi har en god del overganger i andre omgang hvor vi kanskje kunne gjort ting litt annerledes, foretatt andre valg, bl.a. helt på slutten av kampen hvor jeg velger å gå på skudd i stedet for å legge inn. Men vi får ikke gjort så mye med det nå, dessverre. Vi må ta med det positive og bygge videre på det til neste kamp», avslutter Ødemarksbakken til fotballnerd.no.

Ull/Kisas 11 utvalgte: Hagerup, Amundsen, Braaten, Pawlik, Dragsnes, Ødemarksbakken, Jørstad, Andreasen, Krogstad, Solberg, Langås. Benyttet reserve: Fjeldberg

FK Jervs 11 utvalgte: Knutsen, Knudsen, Andersen, Ogungbaro, Tønnesen, Jenssen, McMaconnacher, Edvardsen, Brochmann, Antwi, Berglann. Benyttede reserver: Hagen, Collett, Toft