Premier League-klubb vurderer Elyounoussi

758

Premier League-klubb vurderer Elyounoussi

Leicester City skal ha sendt speider ned til Basel for å ta en nærmere titt på Mohamed Elyounoussi.

Klubben står uten manager

Leicester City er for tiden uten manager, etter at fjorårets ligamestere i forrige uke ga Claudio Ranieri sparken som manager for klubben. Til tross for dette skal klubben ha sendt ned en speider for å ta en nærmere titt på Mohamed Elyounoussi. Det skriver den engelske avisen Daily Mail.

Basel-vingen er høyaktuell for en overgang

- Annonse -

Basel-vingen som har scoret tre mål på sine siste fire kamper er høyaktuell for en overgang til sommerens overgangsvindu. Premier League-klubben ser på nordmannen som en erstatter for Riyad Mahrez, som ser ut til å kunne forlate etter denne sesongen. Selv om klubben ennå ikke har en manager på plass pågår det fortsatt store ting bak i kulissene. Klubben skal ha fulgt den norske landslagsspilleren lenge før januarvinduet stengte.

Klubbens fremtid

22-åringen er også sett på som klubbens fremtid, og har mye å tilby de kommende årene. Det skal heller ikke være noe problem om klubben havner i et eventuelt nedrykk til Championship. Daily Mail skriver videre at en avtale kan finne sted i løpet av sommeren, alt etter hva spilleren ønsker selv. Klubben som for bare nøyaktig ti måneder siden sto og feiret ligagullet, har slitt voldsomt denne sesongen. Klubben er forberedt på å miste en rekke nøkkelspillere, uavhengig av om de skulle rykke ned eller beholde plassen.

Kom til Basel fra Molde

Nordmannen kom til Basel fra Molde i fjor sommer. For Molde scoret han 42 mål på 92 kamper i Tippeligaen på de to sesongene han var i klubben.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -