PSG-ledelsen skal avgjøre fremtiden til Aurier

292

Serge Aurier vet ikke om han har en fremtid i PSG etter skandalen på Periscope, som  både var siktet mot trener og spillere.

Det er kort vei mellom suksess og fiasko. Det har vært mange eksempler av det i fotball, spesielt for PSG profilen  Serge Aurier som er i alvorlige problemer. På Periscope var det nok et bevis, da han dummet seg «ordentlig» ut med å slenge med munnen mot treneren Laurent Blanc og medspillere som Zlatan Ibrahimovic, og det skal ha kostet han en mulig fremtid i storklubben. Han var heller ikke med i troppen mot Chelsea tidligere i uken.

Det er imidlertid ikke sikkert at Serge Aurier blir å spille mer for PSG igjen. Det er klubbens trener Laurent Blanc, som mener at det er ledelsen i klubben som må «avgjøre fremtiden hans». Det er ledelsen som må bestemme hvilken straff Serge Aurier må få. Det er ikke en treners jobb å bestemme slike ting.

– Jeg skal ta en prat med ham. Ansikt til ansikt og uten kamera, og deretter er det klubben som har siste ord. Som må ta en beslutning som Serge må akseptere. Etterpå må jeg da ta stilling til om han vil spille mer i sesongen. Det tar tid å få den slags avstand, sier Blanc på en pressekonferanse fredag.

- Annonse -

«Serge Aurier har etter hendelsen på Periscope beklaget sin oppførsel. Om det vil påvirke er høyst usikkert».

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -