PSG skal være klar med en halv milliard på Draxler

128
Julian Draxler fra VM-kvalifiseringskampen mot Østerrike i 2012. Foto: Wikimedia Commons
Julian Draxler skal være øverst på ønskelisten til PSG Foto: Wikimedia Commons

VfL Wolfsburgs Julian Draxler er rapportert å være på vei til Paris Saint-Germain i en oppsiktsvekkende handel.

Overgangsvinduet er på oppløpet i de største europeiske ligaene, som vanlig er det forventet å bli travle dager for klubbene. Det er i både små og i større perspektiv og i den siste kategoriene er kanskje en av de største overgangene i ferd med å få virkelig fart i seg.

Kicker skriver at Wolfsburg-stjerne Julian Draxler er øverst på ønskelisten til Paris Saint-Germain, som skal være villig til og betale 75 millioner euro (ca. 560 millioner kroner) for å få tak i den talentfulle tyskeren. Den 22 år gamle midtbanespilleren hevdet etter EM at han ønsket å forlate Wolfsburg for å prøve få nye utfordringer etter en utmerket jobb for sitt land under europamesterskapet i Frankrike.

Klubbens nye trener Unai Emery ønsker og fylle tomrommet etter at Zlatan Ibrahimovic reiste til Manchester United før denne sesongen. Fra før har pariserne spillere som Lucas, Edinson Cavani og Angel di Maria, men snart kan en annen stjerne være på vei inn dørene på Parc De Princes i form av Julian Draxler.

- Annonse -

Men først må avtalen gjennomføres og Wolfsburg vil utvilsomt gå en lang vei for å beholde sin stjernespiller som har kontrakt med den tyske klubben frem til sommeren 2020.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -