PSG på spillerjakt i Stoke

158

Marko Arnautovic skal være ønsket i den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Den franske gigantene Paris Saint-Germain har ifølge Sunday People skal ha fulgt den østerrikske vingen Marko Arnautovic i snart to år, og østerrikeren er i kanonform for tiden. PSG har blitt såpass imponert av det østerrikeren har bevist så langt denne sesongen, at treneren i PSG Laurent Blanc ønsker å hente han til Parc des Princes.

PSG har ifølge avisen snakket med representanter for spilleren, dem skal også ha forhørt seg med Stoke om spilleren- men så langt skal Stoke ha avvist interessen fra PSG. Klubben ønsker ikke å selge spillerne, ettersom flere av Stoke sine største stjerner er i kanonform for tiden, Bojan Krkic og Xherdan Shaqiri Marko Arnautovic. Men styrtrike PSG, er villig til å betale rundt  £ 7,5 millioner for østerrikeren.

– Arnautovic skal ha selv ønsket et møte med treneren og klubbledelsen i Stoke, for å høre hvordan situasjonen er. PSG vil gi spilleren og klubben en uke på seg for en mulig overgang, slik at Stoke kan finne en erstatter for Arnautovic.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -