Rykte: Arsenal jakter Bundesliga toppscorer

180

 

Arsenal skal være klar med sjekkheftet for å hente Toppscoreren i Bundesliga, som kan bidra til å sikre mesterskapet.

Daily star skrev for bare en måned siden at Manchester United holdt et godt øye med Borussia Dortmunds toppscorer, Pierre-Emerick Aubameyang. Noen dem fremdeles ennå har, , men nå skal også Arsenal ha meldt seg på i kampen om Bundesliga toppscoreren, i følge The Sun skal London-klubben væreklar med sjekkheftet for å sikre seg den 26 år gamle spissen.

En ikke navngitt kilde sier til The Sun: – En person skal ha tatt kontakt med Borussia Dortmund, for å forhøre seg om Pierre-Emerick Aubameyang om en mulig overgang til Arsenal. Wenger vet at han ikke er billig, men det er en spiss som kan gjøre en stor forskjell og hjelpe laget til  å vinne det første mesterskapet på tolv år, ifølge kilden.

- Annonse -

– Pierre-Emerick Aubameyang er anslått å vil koste rundt en halv milliard kroner, men du får også en lynrask kant/spiss, som har banket inn mål på bestilling i Bundesliga så langt denne sesongen. hvor han står med 24 mål på 23 kamper og interessen er stor for  gaboneseren.

Innlegget Rykte: Arsenal jakter Bundesliga toppscorer dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -