Raiola forventer at Håland blir i Dortmund

66
Erling Braut Haaland Foto: Werner100359, Wikimedia.

Erling Håland har bare vært i Dortmund i noen få måneder, men allerede nå går det rykter om et klubbskifte. 

 

Den nederlandske stjerneagenten Mino Raiola har en rekke stjernespillere i stallen sin, og han har, ifølge spanske Marca , et ønske om å ta med en av disse stjernespillerne til Real Madrid, og et av de heiteste navnene i den forbindelse er Manchester Uniteds Paul Pogba .

 

Den norske kometen Erling Håland er også blant Raiolas klienter, men den norske skarpskytteren byttet som kjent fra Red Bull Salzburg til Borussia Dortmund for mindre enn et halvt år siden.

Raiola forventer også at den 19 år gamle nordmannen vil bli i Ruhr-klubben den kommende sesongen, på samme måte som han ikke var ubetinget trygg på at flyttingen fra Østerrike ville komme Håland godt til gode, selv om han innrømmer at han har tilpasset seg godt til høyere nivå.

“Jeg tror ikke han forlot [Red Bull] Salzburg til rett tid, men jeg tror ikke han forlater Dortmund i sommer,” sa Raiola til Marca.

Det er ingen hemmelighet at Håland har tatt Borussia Dortmund og Bundesliga med storm på sin korte tid i klubben, foruten en imponerende første halvsesong i Red Bull Salzburg. Totalt for de to klubbene har han scoret 10 mål i Champions League.Erlin

 

 

 

Kommentarer

kommentarer